WE-VIBE SYNC Arvostelu: Säädettävä, synkronoida musiikin kanssa ja paljon muuta

kirjoittaja: kinkipinki
Yleensä en ole vaikuttunut pariskunnille tarkoitetuista ”puettavista” vibraattoreista. Pidän kyllä sen ajatuksesta, mutta niissä tahtoo aina olla moottori- ja/tai istuvuusongelmia. Tämän kaltaisten seksilelujen moottorit ovat yleensä melko heikkoja ja vibraus mitäänsanomaton. Lisäksi näille seksileluille ominaista on että ne eivät sovellu eri ihmisten kehon muotoihin ja näinollen vibraus ei pysy oikeassa paikassa. Mutta käytettyäni We-vibe Synciä viikkoja, voin sanoa, että tämän lelun suorituskyky todella yllätti minut, POSITIIVISESTI! 😉Tässä arvostelussa jaan käyttäjäkokemukseni kanssasi.

HUOMAA:

WE-VIBE SYNC – viralliset jälleenmyyjät tarjoavat joskus suuria tarjouksia (jopa 40 % alennusta). En ole varma, kuinka kauan tarjoukset kestävät, joten jos harkitset yhden tai kahden lelun ostamista, sinun kannattaa todella tutustua saatavilla oleviin tarjouksiin heidän sivuilta.

MIKÄ WE-VIBE SYNC ON?

We-Vibe on yksi Kanadan suurimmista aikuisten seksilelujen valmistajista. Se on arvostettu yritys, joka on omistautunut luomaan innovatiivisia vibraattorileluja. We-Vibe Sync, jonka esittelen tänään, on palkittu vibraattori sekä soololeikkeihin että petikaverin kanssa harrastettavaksi. Sync on kaksoisvibraattori, joka on suunniteltu sopimaan kaikkien kehojen anatomiaan (Kyllä, se on erittäin joustava lelu😉). Tätä seiksilelua voidaan käyttää klitoriksen ja G-pisteen stimuloimiseen erikseen tai samanaikaisesti! Virallisen verkkosivuston mukaan se on tehokkain tämän merkin koskaan valmistama tuote. Pitääkö väittämä todella totta? Kerron sinulle myöhemmin 😉 Tätä vibraa voidaan ohjata sovelluksella miltä etäisyydeltä tahansa, ja siinä on lukuisia värinäkuvioita, jotka pitävät sinut jatkuvasti kiihottuneessa tilassa tai pyrkivät tuomaan sinulle orgasmeja toistuvasti.

WE-VIBE SYNCIN KESKEISET OMINAISUUDET?

1. Suunnittelu ja ulkoasu

Valittavana on kaksi värivaihtoehtoa – violetti tai meren sininen. Sync on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja tämä materiaali on erittäin pehmeä ja miellyttävä niin iholla kuin sisälläsikin. 😉 Lelun mitat ovat 7,48cm x 3,14 cm x 4,17cm ja se on melko kevyt lelu. Lisäksi Syncin mukana tuleva valkoinen kaukosäädin on myös kevyt, mutta siitä saa kyllä hyvän otteen ja painikkeita on helppo painaa.

2. Sync musiikin kanssa

Kyllä, We-Vibe Syncin värinä voidaan synkronoida minkä tahansa musiikin kanssa! Voit yllättää itsesi yhdistämällä lelun suosikkikappaleeseesi. Se värisee musiikin rytmin mukaan ja tämä tuo aivan aivot räjäyttäviä tuntemuksia!

Yksinkertaistettuna värähtelyn nopeus ja voimakkuus perustuvat kaikki kuuntelemaasi kappaleeseen. Eli jos se on pehmeää jazzia, sinulla on lieviä tärinöitä, jotka voivat rentouttaa klitoriksen ja emättimen lihaksia. Jos kyseessä on intohimoinen hard rock -kappale, klitoris ja emättimesi saavat myös hard style vibroja! Eikö kuulostakin kiihottavalta ajatukselta? 😉

3. Säädettävä istuvuus

We-Vibe Syncissä on itse asiassa kaksi todella joustavaa ja helposti säädettävää saranaa, jotka voit muuttaa mihin tahansa muotoon mikä sopii parhaiten juuri sinun kehollesi. G-pisteen vartta ja klitorisvartta voidaan vetää erilleen periaatteessa aina 180 asteen kulmaan saakka. Ne voidaan myös painaa yhteen melko tiukasti tai voit tehdä kulmasta mitä tahansa siltä väliltä. G-pisteen varren nivel voidaan myös taivuttaa sisään- ja ulospäin. Joten tämä pieni suorastaan maaginen asia on todella suunniteltu sopimaan kenen tahansa kehon anatomiaan! Se on todellakin vibra, jota voit hienosäätää vartalosi muotoon sopivaksi sen sijaan, että toivoisit, että kehosi sopisi lelun muotoon. Tämä on aivan uskomattoman upeaa! Ja jo yksistään tämän ominaisuuden ansiosta Sync voittaa minkä tahansa muun ”puettavan” lelun markkinoilla.

4. Sopii panemiseen ja masturbaatioon

Jos olet utelias siitä miten Sync toimii niin siinä on G-pisteen varsi (pienempi), joka menee emättimen sisään, ja klitorisvarsi (isompi), joka voi ”kietoutua” häpyhuulien ja klitoriksen ympärille.

Tätä lelua voidaan käyttää kahdella tavalla:

1. Voit käyttää Synciä perus panon aikana lisätäksesi ylimääräistä stimulaatiota ja maksimoidaksesi nautinnon.
 1. Varmista, että käytät paljon liukkaria Syncin G-pisteen varressa, kun asetat sen paikalleen. Liukkari tekee prosessista sujuvamman sekä sinulle että kumppanillesi, koska G-pisteen varren ja peniksen välinen kitka voi olla ärsyttävää ilman kunnollista voitelua.
 2. Henkilökohtaisesti G-pisteen varsi on mielestäni hieman liian paksu, ja näin olleen tunnen sen himpun verran liian hyvin panon aikana. Toki tähän tunteeseen vaikuttaa suuresti emättimen venyvyys ja peniksen koko, joten tämä kokemus voi olla hieman liian henkilökohtainen.
2. Voit käyttää Synciä handsfree-vibraattorina klitoriksen stimulaatiossa.
 1. Useimmat handsfree-vibraattorit eivät tuota minulle orgasmia, koska ne eivät vain pysy oikeassa paikassa tarpeeksi kauan. We-Vibe Sync todella pysyy, vibraa ja tyydyttää!
 2. Siitä huolimatta, että se ei liiku edestakaisin klitoriksen poikki, kuten käsillä masturboitaessa, se tuo minulle orgasmin, ja se tekee sen handsfree-tyylillä. Se yksistään on jo uskomaton voitto. Todella upeaa!

Pitää huolta sekä G-pisteestäsi että klitoriksestasi

Monilla parivibroilla moottoreilla on heikko vibraus ja se saa minut enemmänkin vihaiseksi kuin kiihottuneeksi. Voit varmaan kuvittella kuinka turhauttavaa se on, kun olet valmistautunut saamaan hyvän orgasmin, mutta lelusi ei vain ole tarpeeksi vahva viemään asioita loppuun asti… Syncin klitorisvarren moottori on itse asiassa aika hyvä! Se on VAHVA ja VOIMAKAS! Se vibraa täydellisellä tavalla, joka voi helposti viedä sinut orgasmin huipentumaan…. Joskus jopa liiankin nopeasti 😉 Lisäksi Syncin moottorit ovat keskimääräistä hiljaisempia ja vahvempia, mikä maksimoi nautinnon huomaamattomasti. Hatun nosto SYNCille! 😉 G-pisteen varren moottori on kuitenkin eri tarina… Se on aivan liian heikko. En edes haluaisi puhua siitä. Joten älä odota liikaa G-pisteen käsivarrelta. Ainoa asia, mitä se tekee, on pitää lelua vakaana, jotta se värähtelee oikeassa paikassa klitoriksella! En kuitenkaan usko että tämä seikka on millään tapaa ratkaiseva tekijä, koska on hyvin harvinaista, että seksilelu voi tuoda minulle G-pisteen orgasmin. Syncin klitorisvarsi korvaa virheen täysin. Se on yksi hämmästyttävimmistä ja kiihottavimmista klitorisvarsista mitä olen kokeillut!

Kaukosäädin ja sovellushallinta

Tätä lelua ei rajoita etäisyys. Voit joko käyttää kaukosäädintä vaihtaaksesi eri värinätilojen ja voimakkuuksien välillä (kaukosäätimen max. etäisyys on 3 metriä). Tai voit ohjata tärinää ja kuvioita We-Vibe-sovelluksella. Tässä tapauksessa sitä voidaan ohjata MISTÄ tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys.

Melu

 1. Mielestäni melutaso on melko alhainen, varsinkin kun se laitetaan pilluun. Niin kauan kuin sinulla on tavallinen ovi, sen pitäisi pystyä estämään vibrausäänet, vaikka Sync olisi kytketty päälle maksimivoimakkuudella.

Muut ominaisuudet

 1. Lelu on valmistettu 100 % vartalolle turvallisesta silikonista (se ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja ja se on valmistettu ilman lateksia).
 2. Mukana tulee 2 vuoden takuu, ja asiakaspalvelu on hyvin reagoivaa, jos ostat viralliselta verkkosivustolta.
 3. Täysin vedenpitävä: voit pitää hauskaa kylvyssä ja suihkussakin!
 4. Ladattava pakkauksen mukana tulevalla magneettisella latauskotelolla. Koteloa voidaan käyttää myös huomaamattomaan säilytykseen. Latausaika on noin 2 tuntia ja voit käyttää sitä jopa 90 minuuttia täyden latauksen jälkeen.

MITEN SYNCIÄ KÄYTETÄÄN?

We-Vibein Sync on monipuolinen lelu, ja voit ohjata sitä kolmella tavalla.
 1. Perinteisin tapa on ohjata lelua sen omalla painikkeella. Kytke synkronointi päälle painamalla lelun päällä olevaa sisäänrakennettua painiketta 3-5 sekunnin ajan. Voit selata 10 erilaista värinätilaa, ja voit muuttaa kuviota ja voimakkuutta napsauttamalla.
 2. Voit myös ohjata lelua kaukosäätimellä. Kaukosäätimessä on neljä nuolipainiketta, se vaihtaa 10 eri värinätilaan sekä voimakkuuteen ja se toimii jopa 3 metriin etäisyydellä. Voit muodostaa pariliitoksen kaukosäätimeen ja Syncin välillä napsauttamalla ja pitämällä alhaalla kaukosäätimen ylänuolipainiketta sekä napsauttamalla ja pitämällä painettuna lelun sisäänrakennettua painiketta samanaikaisesti. Sitten osoita ne toisiaan kohti. Kun tunnet värähtelyä, ne ovat yhteydessä toisiinsa.
 3. Voit myös ohjata lelua We-Connect-nimisen sovelluksen kautta. Tietenkin tämä sovellus on täysin ilmainen ja kerron siitä lisää kohta…

MITEN LATAAN SYNCIN?

Syncin laturi on suunniteltu tosi fiksulla tavalla. Voit ladata Syncin asettamalla sen valkoiseen telakkaan ja kytkemällä USB läppäriin tai seinälaturiin. Se siitä! Lelun lataaminen kestää noin 2 tuntia ja voit käyttää sitä jopa 90 minuuttia. Huom! -> Älä käytä Synciä latauksen aikana!

MITEN WE-CONNECT SOVELLUSTA KÄYTETÄÄN?

Kun seksilelut kohtaavat tekniikan, kaikki hauskuus alkaa! 😀

Riittää vain 4 vaihetta, jotta hauskuus voi alkaa:

 1. Lataa We-Connect-sovellus älypuhelimeesi
 2. Avaa sovellus ja seuraa näytöllä näkyviä pariliitosohjeita
 3. Kun olet muodostanut laiteparin, lähetä tarvittaessa petikaverillesi kutsu valitsemalla sovelluksen valikosta “Yhdistä rakastaja”.
 4. Voila! Ole luova ja nauti kaikista sinua ja petikaveriasi kiihottavista toiminnoista 😉
Kun yhdistät We-Vibe Sync seksilelun sovellukseen, se antaa lisätoimintoja, kuten varsien erillisen.  ohjauksen ja oman rytmin suunnittelun tärinää varten. Voit myös yhdistää lelun petikaverisi puhelimeen, jotta hän voi hallita tärinää mistä päin maailmaa tahansa. Tämä on niin kiihottavaa ja niin SEKSIKÄSTÄ! Siinä on myös video- ja tekstikeskustelutoimintoja. Tämä on ihan välttämättömyys kaukosuhteissa! Kun kumppanisi ei ole tavoitettavissa, voit yllättää itsesi yhdistämällä lelun suosikkikappaleeseesi. Se värisee musiikin rytmin mukaan ja tuottaa aivan uskomattomia, kiihottavia ja yllätyksiä täynnä olevia sooloilu hetkiä! Siinä on myös reaaliaikainen kosketustila. Tämä tila voi saada sinut ja kumppanisi tuntemaan olonsa läheisemmiksi kuin koskaan. Jokainen näyttöön kohdistuva kosketus voidaan siirtää välittömästi vibraattoriin millä tahansa etäisyydellä! Mikä tarkoittaa, että kumppanisi voi pitää sinut kiihottuneena millä tahansa etäisyydellä. 😉

Usein kysyttyä: Onko We-vibe Syncillä Bluetooth-yhteysongelmia?

Bluetoothin kantama riippuu pitkälti siitä, mitä Sync-lelusi ja puhelimesi välillä on. Housusi, pikkuhoususi ja emättimen seinämä ovat kaikki mahdollisia asioita, jotka voivat häiritä Bluetooth-yhteyttä. Käytän synkronointia usein perus panon aikana, enkä yleensä koe ongelmia yhteyden katkeamisessa. Joskus tietyissä kulmissa signaali saattaa heikentyä hieman, mutta sitä ei tapahdu usein. Ei ainakaan minulle.

PAKKAUS JA MITÄ LAATIKKOSTA ON?

We-Vibe Sync paketti toimitetaan tavallisessa laatikossa, jossa on huomaamaton etiketti ja itse seksilelulaatikko on kauniisti suunniteltu ja esitelty. Kaikki tärkeät tiedot ja houkuttelevat toiminnot näkyvät laatikossa (esim. se on vedenpitävä ja ladattavissa USB-kaapeleilla; siinä on sovellusliitäntätoiminto jne.) En aio puhua liikaa laatikosta. Se soveltuu loistavasti Syncin tyyliin, se on tärkeintä. Mutta haluan mainita laturin! Lelun mukana tulee magneettinen latauskotelo ja tämä kotelo toimii myös vibran ja sen kaukosäätimen säilytysboksina. Lisäksi kotelo on visuaalisesti erittäin huomaamaton. Voit kirjaimellisesti laittaa sen minne tahansa, eikä kukaan huomaa, että se on seksilelun latauskotelo, ellei joku todella avaa sitä.

PUHDISTUS JA HUOLTO

Sync on melko helppo puhdistaa, koska se on täysin vedenpitävä. Sinun on puhdistettava lelu hyvin ennen ensimmäistä käyttöä ja jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdista se yksinkertaisesti lämpimällä saippuavedellä, huuhtele hyvin, kuivaa sitten huolellisesti ja säilytä se säilytystelakassa. Varmista, että lelu on täysin kuivunut ennen kuin asetat sen takaisin telakkaan. Tämä pidentää lelun käyttöikää. On suositeltavaa käyttää liukkkaria, kun asetat Synciä pilluun. Käytä We-Vibe Syncissä vain vesipohjaista liukkkaria. Öljy- tai silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vaurioittaa lelua peruuttamattomasti.

TUOMIO: ONKO TÄMÄ KALLIS VIBRAATORI SIJOITTAMISEN ARVOINEN?

We-Vibe Sync on mahtava vibraattori sekä parileikkeihin että sooloiluun! Myönnän, että Sync on vähän kalliinpuoleinen, mutta kaikilla sen tarjoamilla MAHTAVILLA ominaisuuksilla laittaisin sen MUST-HAVE- listalle. Sitä paitsi pillusi ansaitsee parasta, eikö niin? Rakastan vilpittömästi sitä, että Sync on niin säädettävissä! Olen niin onnellinen, että löysin vihdoin puettavan parvibran, joka sopii minulle täydellisesti! Lisäksi klitorisvarren vibra on niin VOIMAKAS, että tulen riippuvaiseksi sen käytöstä yhä uudelleen ja uudelleen! Rakastan antaa ohjat kumppanilleni, kun hän on poissa luotani. On vain niin KIIHOTTAVAA, kun värinä käynnistyy yllättäen! Oooh ja voit käyttää sitä jopa suihkun aikana, koska se on vedenkestävä. On aika tulla märäksi ja villiksi! 😉

LUE NÄMÄKIN POSTAUKSET

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia. Pysyy ajan tasalla!

@2023 – Kaikki oikeudet pidätetään. Suunnitellut ja kehittänyt KinkiPinki

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia.
Pysyy ajan tasalla!