11 Parasta Penishierontalaitetta Kulliasi Varten

kirjoittaja: kinkipinki

Hieronta tuntuu uskomattomalta, eikö? Joten kuvittele kuinka hyvältä peniksesi hierominen tuntuu! Siksi penishierontalaitteet ovat niin suosittuja! Tässä katsauksessa aiomme tutkia 11 kukko miellyttävintä hierontalaitetta, jotka ovat tällä hetkellä ostettavissa. Tarkastellaan etuja, haittoja, ominaisuuksia, ostopaikkoja jne. Arvioimme ja luokittelemme ne toisiaan vastaan, vertaamalla niitä ja selvittämällä, kuinka voisit sopia paremmin hierontalaitteeseen X hierontalaitteen Y sijaan! Lopulta voit toivottavasti löytää sinulle täydellisen penishierontalaitteen!

Sisällysluettelo

UKK

Tietysti! Se on vain yksi masturboinnin muoto! Jos se tuntuu hyvältä eikä aiheuta haittaa tai vahinkoa tai muuta vastaavaa, niin penishierontalaitteen käyttö voi olla yksi hauskimmista asioista, mitä voit tehdä, ja se on varmasti kokemus, jota suosittelemme kaikille miehille!

Ei lainkaan! Värähtävät penishierontalaitteet ovat meidän mielestämme miesten masturboinnin kulmakivi! Penis peittää kuumia kohtia ja erittäin herkkiä alueita, ja sitä tuntuu hyvältä stimuloida vibraattorilla. Älä anna ajatuksen, että vibraattorit on tarkoitettu vain naisille, estää sinua pitämään hauskaa!

Ei ole olemassa todellista ohjeistusta kuinka kauan penishierontalaitetta voi käyttää, mutta niiden ei ole koskaan osoitettu aiheuttavan haittaa kenellekään! Joten todellinen vastaus tähän kysymykseen on, että voit käyttää penishierontalaitetta, kunnes olet valmis. Ja se on melko selvää milloin se on!

Kuten nimestä voi päätellä, se hieroo penistäsi, silittelee ja stimuloi sitä monin eri tavoin, kunnes et voi enää pidätellä sitä orgasmia.

Paljon tekee, kyllä! Tärinä on erittäin tehokas ja jännittävä tapa miellyttää penistä, ja tästä arvostelusta löydät runsaasti täriseviä penishierontalaitteita!

Mikä on penishierontalaite

Me kaikki rakastamme hierontaa, se on rentouttava stressinpoisto, joka tuntuu hyvältä! Olipa kyseessä päähieronta, selkähieronta, käsi- tai jalkahieronta, se on mahtavaa. Joten miksi meidän pitäisi jättää penis huomioimatta? Penishierontalaite on lelu, joka stimuloi penistäsi tärinän, supistuksen ja lämmön avulla. Lisäksi peniksen kanssa on aina mahdollisuus saada räjähdysmäinen onnellinen loppu! Riippumatta siitä, minkälaisista tuntemuksista pidät kukkossasi, on olemassa penishierontalaite, joka voi tarjota sen sinulle, tehden siitä yhden markkinoiden monipuolisimmista, mukautuvimmista ja rakastetuimmista penistä miellyttävistä leluista!

Haluatko varmistaa, että et saa väärennettyjä tuotteita ja saat hyvää asiakaspalvelua? ÄLÄ osta seksileluja Amazonista tai eBaysta. Suosittelen, että tilaat vain luotettavilta jälleenmyyjiltä tai virallisista liikkeistä, kuten tässä tekstissä mainituista. MMM… NAUTI! 😉

HUOMAA: Viralliset jälleenmyyjät tarjoavat joskus suuria tarjouksia (jopa 40 % alennusta). En ole varma, kuinka kauan tarjoukset kestävät, joten jos harkitset yhden tai kahden lelun ostamista, sinun kannattaa todella tutustua saatavilla oleviin tarjouksiin heidän sivuilta.

Testin 11 parasta penishierontalaitetta

Hot Octopuss PULSE Solo Lux masturbaattori

Helppokäyttöisyys

80/100

Muotoilu

80/100

Laatu

80/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.0/5.0
4/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Hot Octopuss PULSE Solo Lux kaukoohjattava masturbaattori on loistava miesten seksilelu, jolla on uskomaton voima ja erinomainen lopputulos. Ladattava lelu on vedenpitävä ja siinä on 6 tärinäkuviota, joista jokaisessa on 8 voimakkuustasoa. Kuvioita ja voimakkuksia voidaan säätää ranteeseen kiinnitetyllä säätimellä. Sitä voi käyttää stondiksessa tai “lepotilassa”, ja se on loistava handsfree-vaihtoehto ihmisille, joilla on liikkumis- tai voimavaikeuksia!

Suositellaan keskitason käyttäjille

Hot Octopuss PULSE Solo Lux masturbaattori sai arvosanan 40/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo vähän kokemusta masturbaatoreista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Hot Octopuss Pulse Solo Luxe masturbatorin värähtelyt ovat melko hiljaisia/melko voimakkaita ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Hot Octopuss Solo Luxe, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Hot Octopuss Solo Luxe, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 6
 • Tärinänopeudet 8
 • Kaukosäätimet Kyllä
 • Ladattava Kyllä: magneettinen USB-kaapeli
 • Akun kesto 40 minuuttia
 • Vedenpitävä Kyllä

Edut

Haitat

Johtopäätös

Monilla ihmisillä näyttää olevan rakkaus/viha-suhde Hot Octopuss PULSE Solo Lux kaukoohjattavan masturbaattorin  kanssa. Toisaalta se on jännittävä lelu, joka takaa tulokset. Toisaalta taas se on tilaa vievä ja melko meluisa… Mutta sitten siinä on 6 värinäkuviota, joissa kussakin on 8 nopeutta. Yhteensä siis 48 erilaista värinävaihtoehtoa! Ja kuitenkin se on melko kallista verrattaen siihen mitä se on. Joten kuten näet, se tuottaa päänvaivaa kun pohtii onko se hintansa värtti. Paras plussa on että ranteeseen kiinnitettävässä ohjauksessa on viileä kosketus ja on kätevää, että sen voi ladata magneettisella USB-kaapelilla.

Satisfyer Men Vibration masturbaattori

Helppokäyttöisyys

60/100

Muotoilu

80/100

Laatu

80/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.0/5.0
4/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Satisfyer Vibration ladattava penis masturbaattori on huomaamaton ja jännittävä leikkikalu, joka saa sinut voihkimaan. Liu’uta sisään, aseta haluamasi värinänopeudet ja kuviot leluun ja olet valmis! Tämä lelu on magneettisella USB-laturilla ladattava. Voit pitää sitä paikallaan kädelläsi TAI voit rentoutua ja antaa sen tehdä tehtävänsä. Joka tapauksessa – sinä voitat! 😉

Sopii parhaiten keskitason käyttäjille

Satisfyer Vibration ladattava penis masturbaattori sai arvosanan 40/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo kokemusta penishierontalaitteista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Satisfyer Men Vibration Masturbatorin värähtelyt ovat hiljaisia/melko voimakkaita, Se enemmänkin jylisee kun värisee.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Satisfyer Men Vibration, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Satisfyer Men Vibration, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 8
 • Tärinänopeudet 3
 • Kaukosäätimet Ei
 • Ladattava Kyllä: magneettinen USB-kaapeli
 • Koko pituus ≈ 15 cm
 • Tunnelin pituus ≈ 6 cm
 • Suuaukon sisähalkaisija lepotilassa: ≈ 4.5 cm
 • Vedenpitävä Kyllä

Edut

Haitat

Johtopäätös

Satisfyer Vibration Ladattava Penis masturbaattori on kätevä pieni lelu, jossa on paljon vaihtoehtoja. Se on tyylikäs ja kaunis pieni lelu monilla tärinänopeuksilla, joka voi tuottaa paljon tyydytystä ja nautintoa. Yksi haittapuoli on, että vaikka lelun koko pituus on noin 15 cm, vain n. 6 cm siitä on tarkoitettu kullille, joten se “hieroo” vain enemmän kullin yläosaa/päätä. Vaikka tämä on epäilemättä paras osa hieromiselle, jotkut ihmiset saattavat mieluummin tykätä koko peniksen hieronnasta! Mutta tällä hinnalla olisi röyhkeää jättää sen kokeilu välistä! 😉

Lovehoney Hot Shot
ladattava ja lämmittävä masturbaattori

Helppokäyttöisyys

80/100

Muotoilu

80/100

Laatu

60/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.5/5.0
4.5/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Lovehoney Hot Shot -ladattava ja lämmittävä masturbaattori on loistava ensikokemus, jos haluat tutustua penishierontalaitteiden maailmaan. Voit asettaa tämän lelun maksimilämpötilaan (40 °C), mikä jäljittelee tarkasti aidon suun lämpöä samalla, kun sen pää nielaisee kullisi kärkeä saadakseen autenttisen suuseksin simulaation.

Suositellaan aloittelijalle

Lovehoney Hot Shot ladattava ja lämmittävä masturbaattori sai arvosanan 20/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten aloittelijalle.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Lovehoney Hot Shot -ladattavan ja lämmittävän masturbaattorin värähtelyt ovat melko hiljaisia/melko voimakkaita ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Lovehoney Hot Shot masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Lovehoney Hot Shot masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 6
 • Tärinänopeudet 3
 • Kaukosäätimet Ei
 • Ladattava Kyllä: magneettinen USB-kaapeli
 • Vedenpitävä Kyllä
 • Akun kesto 60 minuttia

Edut

Haitat

Johtopäätös

Lovehoney Hot Shot -ladattava ja lämmittävä masturbaattori on varmasti hitti kaikille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet penishierontalaitetta. Tavallisten tärinätoimintojen lisäksi siinä on myös lämmitystoiminto, mikä tarkoittaa, että se lämpenee jopa 40 °C:seen – aivan kuten suu! Tämä lämmitystoiminto saattaa saada materiaalit kulumaan hieman tavallista nopeammin, mutta yleisesti ottaen se on loistava ensimmäinen askel aloittelijalle!

Lovense Max 2
sovellusohjattava masturbaattori

Helppokäyttöisyys

80/100

Muotoilu

85/100

Laatu

90/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.2/5.0
4.2/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Lovense Max 2 masturbaattori on sovellusohjattu seksilelu, joka  ei jätä yhtäkään miestä  kylmäksi! Se on ladattava fleshlight-tyyppinen lelu, mutta toisin kuin fleshlightissa jossa, sinun on hoidettava hommat ns oman käden avittamana, tällä lelulla voit vain rentoutua ja nauttia kyydistä!

Suositellaan aloittelijalle/keskitason käyttäjille

Lovense Max 2 sovellusohjattu  masturbaattori sai arvosanan 40/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten aloittelijalle tai jollekin, jolla on jonkinverran kokemusta.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Lovense Max 2 sovellusohjattu  masturbaattorin värähtelyt ovat meluisia/ melko voimakkaita ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Lovense Max 2 masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Lovense Max 2 masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 4
 • Tärinänopeudet 3
 • Kaukosäätimet Kyllä (Äppi)
 • Ladattava Kyllä: magneettinen USB-kaapeli
 • Koko pituus 24,13
 • Pituus 15,24
 • Vedenpitävä Kyllä
 • Akunkesto 210 minuttia

Edut

Haitat

Johtopäätös

Sanon nyt ihan suoraan: Lovense Max 2 Vibrating Masturbatoris on teknisesti aivan loistava lelu! Se näyttää hieman fleshlightilta, ja sitä ohjataan Lovense Remote -sovelluksella, jonka avulla voit asettaa nopeuksia, värinäkuvioita, supistumisvoimakkuutta ja imuvoimakkuutta tarpeitesi mukaan ja varmistaa, että saat elämäsi nautinnnon! Vaikka tämä lelu on epäilemättä hämmästyttävä futuristinen seksilelu, sen äänekkyys ja tilavuus pettävät sen. Se ei todellakaan ole lelu jos jaat asunnon muiden kanssa tai jos unelmoit hienovaraisesta seksielämyksestä!

Arcwave Ion Air Smart
masturbaattori

Helppokäyttöisyys

76/100

Muotoilu

87/100

Laatu

90/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.6/5.0
4.6/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Arcwave Ion Air Smart masturbaattori on todella jotain erilaista. Sen sijaan, että se stimuloisi värähtelyn ja muiden vastaavien menetelmien avulla, tämä lelu käyttää Pleasure Air Technology -tekniikkaa, joka kiusoittelee ja peniksesi hermopäätteitä tuottaakseen sinulle lyömättömän tyydytyksen! Se vie Pleasure Air tekniikallaan sinut aivan uusiin svääreihin masturboinnissa!

Suositellaan keskitason käyttäjille/kokeneille

Arcwave Ion Air Smart masturbaattori sai arvosanan 60/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo kokemusta penishierontalaitteista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Sinun pitäisi ostaa Arcwave Ion Air Smart masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Arcwave Ion Air Smart masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Ladattava Kyllä: USB-kaapeli
 • Koko pituus 15,24
 • Pituus 8,89
 • Vedenpitävä Kyllä
 • Akunkesto 65 minuttia

Edut

Haitat

Johtopäätös

Arcwave Ion Air Smart masturbaattori on kuin suoraan jostain Star Warsista tai Star Trekistä! Pleasure Air -teknologiaansa käyttämällä se antaa sinulle täysin erilaisen itsetyydytyskokemuksen, joka johtaa täysin uudenlaiseen orgasmiin. Vaikka valmistaja luupaakin Ion Air Smartin olevan hiljainen, monet käyttäjät ovat pitäneet sitä melko äänekkäänä, jos sitä ei käytetä oikein. Sinun on hyvä siis olla tietoinen asiasta ennen kuin ryhdyt hauskanpitoon! 😉

Fun Factory Manta -vibraava masturbaattori

Helppokäyttöisyys

90/100

Muotoilu

70/100

Laatu

80/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.0/5.0
4/5

OTSIKKO - arvostelut

Käyttäjäarvostelu: 4.4/5.0
4.4/5

Lähteet

Fun Factory Manta -vibraava masturbaattori on aikuistenlelu, joka voidaan kiinnittää penikseen ja vain nauttia! Tässä penishierontalaitteessa on 12 eri nopeutta/kuviovärähtelyä. Voit aseta sen lähelle peniksesi päätä saadaksesi aistillisempaa stimulaatiota tai laittaa sen lähelle peniksesi tyveä saadaksesi lisä buustia suuseksin tai panon aikana. Päätitpä käyttää tätä vibraavaa masturbaatoria miten vaan sen tuottamat orgasmit eivät jätä ketään kylmäksi. 😉 

Suositellaan keskitason käyttäjille

Fun Factory Manta -vibraava masturbaattori sai arvosanan 60/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo kokemusta vibraavista masturbaatoriesta.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Fun Factory Manta -vibraava masturbaattorin värähtelyt ovat hiljaisia/ helliä ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Fun Factory Manta masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Lovense Max 2 masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 6
 • Tärinänopeudet 6
 • Kaukosäätimet Ei ole
 • Ladattava Kyllä: magneettinen USB-kaapeli
 • Vedenpitävä Kyllä

Edut

Haitat

Johtopäätös

Ladattava Fun Factory Manta -värähtelevä miehille tarkoitettu stroker on hyvä idea… teoriassa. Vaikka olen varma, että joillekin miehille tämä lelu tarjoaa lupaamansa selkärankaa pistelevän orgasmin, henkilökohtaisesti en usko, että se on 100 % kalliin hintansa värtti. Sitä voidaan käyttää soolo leikkimiseen tai petikaverin kanssa panon aikana. Sen ohut ja sulavalinjainen muotoilu tarkoittaa, että se istuu mukavasti vartaloiden väliin.

Suck-O-Mat - 2.0 - Paras suihinotto masturbaattori

Helppokäyttöisyys

60/100

Muotoilu

60/100

Laatu

80/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.5/5.0
4.5/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Suck-O-Mat – 2.0 suihinotto masturbaattori on ensiluokkainen seksilelu, kun halutaan realististisia ja tarkoja puhallussimulaatioita. Jopa 180 kierrosta/ 180 imuimpulssia minuutissa takaat täydellisyyttä hipovan tunteen! Kaikkea tätä voidaan ohjata ohjauslaatikon kautta TAI pienellä kaukosäätimellä. Itse lelun mukana tulee kaukosäädin, imukuppi ja matkalukko. Tämä lelu imee juuri oikeista paikoista 😉

Suositellaan keskitasoisille ja kokeneille käyttäjille

Suck-O-Mat – 2.0 suihinotto masturbaattori sai arvosanan 80/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten kokeneille konkareille tai jollekin jolla on edes hieman mututuntumaa masturbaattoreista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Suck-O-Mat – 2.0 suihinotto Masturbatorin värähtelyt ovat hiljaisia/ melko voimakkaita ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Suck-O-Mat - 2.0 suihinotto masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Suck-O-Mat - 2.0 suihinotto masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Tärinäkuviot 10
 • Tärinänopeudet 6
 • Kaukosäätimet Kyllä
 • Ladattava Kyllä: verkkovirta tai USB-kaapeli
 • Vedenpitävä Ei

Edut

Haitat

Johtopäätös

Vau mikä hinta! Suck-O-Mat – 2.0 suihinotto – masturbaattori on hämmästyttävä varustepaketti, kun on kyse suihinottoa muistuttavista masturbaattoreista. Enkä voi nähdä maailmaa, jossa et olisi täysin tydytetty tällä kone hirmulla. Siinä on niin monia eri nopeuksia ja vaihtoehtoja, että se pitää sinut varpaillasi aina laukeamiseen asti. Palataan kuitenkin viellä tuohon hintapuoleen. Siis WOW! Suihinotot voivat olla hyviä, mutta sinun on ihan itse päätettävä, ovatko ne NIIN arvokkaita!

Tracey Cox Supersex masturbaattori

Helppokäyttöisyys

40/100

Muotoilu

60/100

Laatu

40/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 3/5.0
3/5

OTSIKKO - arvostelut

Käyttäjäarvostelu: 3.5/5.0
3.5/5

Lähteet

Pieni ja hyvännäköinen Tracey Cox Supersex Male Vibrator on juuri se, jota etsit, jos haluat hienotunteisen kullia miellyttävän nautinnon. Kiinnitä vain vibraattori penikseen ja aseta munanmuotoinen vibraattori kuppiin. Kun se on valmis, aseta se haluamaasi nopeuteen ja nauti hyvistä värähtelyistä! Yksinkertaista mutta silti tyydyttävää! Mmm!

Suositellaan aloittelijalle

Tracey Cox Supersex Male masturbaattori sai arvosanan 20/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten aloittelijalle.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Tracey Cox Supersex Male masturbaattorin värähtely on melko hiljaista/heikkoa ja erittäin suriseva.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Tracey Cox Supersex masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Tracey Cox Supersex masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Pehmeää muovia
 • Tärinänopeudet 3
 • Kaukosäätimet Kyllä
 • Ladattava Kyllä: 2x AAA paristot
 • Halkaisija 1,27 cm
 • Vedenpitävä Ei

Edut

Haitat

Johtopäätös

 Tracey Cox Supersex masturbaattori  on kirjaimellisesti vain vibraattori… mutta penikselle! Miksi naisilla pitäisi olla yksinoikeus vibraattoreihin, eikö niin?! Yksinkertaisesti tehty ja helppokäyttöinen, sen mukana tulee irrotettava munavibraattori (josta voivat nauttia myös naiset!!) Vaikka alhainen hinta on kiistatta hyvä, se näkyy myös keskimääräistä heikommassa laadussa ja hieman laimeissa tuloksissa.

Blowmotion Pulsating masturbaattori

Helppokäyttöisyys

40/100

Muotoilu

80/100

Laatu

80/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4/5.0
4/5

Blowmotion Pulsating - arvostelut

Käyttäjäarvostelu: 4/5.0
4/5

Lähteet

Blowmotion Pulsating masturbaattori voi miellyttää kolmella eri tasolla: Ensinnäkin se on lämmin, toistaen tarkasti suun lämpötilaa.

Toiseksi se värisee 6 eri kuviossa ja 6 eri nopeudella.

Kolmanneksi se “sykkii”, puristaen ja hieroen kevyesti, kunnes et voi enää olla laukeamatta. Liu’uta vain kullisi sisään ja nauti. Mmm… niin helppoa!

Suositellaan aloittelijalle ja keskitason käyttäjille

Blowmotion Pulsating masturbaattori sai arvosanan 40/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on kokemusta masturbaatoreistra mutta myös aloittelijat voivat saada hyvän nautinnon tästä lelusta.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Blowmotion Pulsating masturbaattorin värähtelyt ovat melko hiljaisia/ heikkoja ja erittäin surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Blowmotion Pulsating masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Blowmotion Pulsating masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Pehmeää muovia
 • Tärinänopeudet 6
 • Tärinäkuviot 6
 • Kaukosäätimet Ei
 • Ladattava Kyllä: USB kaapeli
 • Pituus 8,89 cm
 • Vedenpitävä Ei
 • Akunkeso 60 minuuttia

Edut

Haitat

Johtopäätös

Blowmotion Pulsating masturbaattori kertoo jo nimensä mukaisesti: Se lämmittää, värähtelee ja sykkii. Kolme ominaisuutta yhdessä lelussa. Kolminkertainen mahdollisuus! 😉 Joten on ymmärrettävää, miksi se on niin suosittu. Vaikka tämä masturbaatori saattaa olla hyvä ja hauska seksilelu, sen värähtely ja sykkiminen eivät välttämättä ole tarpeeksi voimakkaita antaakseen kaikille täydellisen nautinnon.

Autoblow 2+ XT masturbaattori

Helppokäyttöisyys

40/100

Muotoilu

80/100

Laatu

100/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4/5.0
4/5
Käyttäjäarvostelu: 4.2/5.0
4/5

Lähteet

Autoblow 2+ XT:llä saat hämmästyttävän ja uskomattoman aidon suihinotto kokemuksen! Kuulostaa täydelliseltä, eikös!

Kolmella vaihdettavalla hihalla (saatavilla kolmea eri kokoa, jotta jokaisen penis mahtuisi sisään!), voit helposti hallita lelun nopeutta ja voimakkuutta sekä sitä, kuinka se hieroo penistäsi. Pidä vain sitä paikallaan ja anna Autoblown hoitaa loput!

Suositellaan keskitason käyttäjälle

Autoblow 2+ XT sai arvosanan 60/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo kokemusta penishierontalaitteista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Sinun pitäisi ostaa Autoblow 2+ XT masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Autoblow 2+ XT masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Erilaiset
 • Ladattava Kyllä: USB kaapeli
 • Pituus 15,24 cm

Edut

Haitat

Johtopäätös

Autoblow 2 oli yksi ensimmäisistä blowjob-koneista, joista olen koskaan kuullut. Suoraan sanottuna en ollut koskaan ajatellut sellaisen olevan edes mahdollista.

Joten voit sitten vaikka kutsu minua sentimentaaliksi, mutta mielestäni tämä seksilelu ansaitsee paikan tällä listalla, koska se avaa silmät uusien mahdollisuuksien maailmaan, ellei muutakin… 😉

Sitä paitsi Autoblow 2 on luotettavan hyvä suoritus, joka antaa haluamasi nautinnon takuuvarmasti + se on helppokäyttöinen. Autoblow 2 myös kestää kauemmin kuin useimmat muut suihinottolelut.

Fun Factory Cobra Libre II masturbaattori

Helppokäyttöisyys

90/100

Muotoilu

90/100

Laatu

100/100

Hinta

Hinnakas

Kinkipinkin arvostelu: 4.7/5.0
4.7/5
Käyttäjäarvostelu: 4.0/5.0
4/5

Lähteet

Fun Factory Cobra Libre II Luxury masturbaattori on pieni mutta tehokas vibraattori, joka istuu mukavasti peniksesi päähän ja vie sinut suorastaanparatiisiin! Tämä lelu osoittaa erilaisiin herkkiin pisteisiin peniksesi pituudelta ja lähettää värähteleviä impulseja suoraan näihin hermoihin. Epäilemättä yksi herkullisimmista seksileluista! 😉

Suositellaan keskitason käyttäjille

Fun Factory Cobra Libre II -masturbaattori sai arvosanan 60/100, mikä tarkoittaa, että se sopii parhaiten jollekin, jolla on jo kokemusta masturbaatoreista.

Keskitaso

Aloitelija Kokenut

Fun Factory Cobra Libre II -masturbaattorin värähtelyt ovat hiljaisia/ erittäin voimakkaita ja hieman surisevia.

Värinä Jylinä

Hiljainen

Äänekäs

Heikko

Voimakas

Sinun pitäisi ostaa Fun Factory Cobra Libre II masturbaattorin, jos...

Sinun ei pitäisi ostaa Fun Factory Cobra Libre II masturbaattorin, jos...

Ominaisuudet

 • Materiaalit Silikoni
 • Ladattava Kyllä: USB kaapeli
 • Pituus 8,89 cm
 • Vedenpitävä Kyllä

Edut

Haitat

Johtopäätös

Fun Factory Cobra Libre II Luxury masturbaattori on melko pieni ja huomaamattomasti suunniteltu lelu. Se on suunniteltu laitettavaksi peniksen päähän jase lähettää kohdennettuja vibroja peniksesi “kuumiin kohtiin”, jotka varmasti saavat sinut kiihottumaan. Fun Factory Cobra Libre II Luxury on melko pieni (ehkä liian pieni joillekin käyttäjille) ja saatat joutua näpertelemään, jotta saat sen täydelliseen paikkaan, mutta näiden voimakkaiden tärinöiden pitäisi ehdottomasti olla sen näpertelyn arvoisia.

11 parhaan miesten masturbaattorin vertailutaulukko

Hot Octopuss Solo Luxe MasturbaattoriSatisfyer Men MasturbaattoriLovehoney Hot Shot MasturbaattoriLovense Sovellusohjattu MasturbaattoriArcwave Ion Male MasturbaattoriFun Factory Manta MasturbaattoriVeDo Hummer MasturbaattoriTracey Cox Supersex VibratorBlowmotion Pulsating MasturbaattoriAutobHalpa 2+ XTFun Factory Cobra Masturbaattori
ParhaatTest WinnerCheapestBeginnerAppAir PulseStrokerPremiumTipnullnullnull
Kokonaispistemäärä4.0 / 5.04.3 / 5.04.3 / 5.04.2 / 5.04.3 / 5.04.2 / 5.04.3 / 5.03.3 / 5.04.0 / 5.04.1 / 5.04.3 / 5.0
KinkiPinki luokitus4.0 / 5.04.0 / 5.04.5 / 5.04.2 / 5.04.6 / 5.04.0 / 5.04.5 / 5.03.0 / 5.04.0 / 5.04.0 / 5.04.7 / 5.0
Käyttäjäarvostelu4.0/5.0
89 arvostelua
4.5 / 5.0
161 arvostelua
4.0/5.0
50 arvostelua
4.1 / 5.0
42 arvostelua
4.0/5.0
148 arvostelua
4.4 / 5.0
71 arvostelua
4.0/5.0
4 arvostelua
3.5 / 5.0
176 arvostelua
4.0/5.0
63 arvostelua
4.2 / 5.0
41 arvostelua
4.0/5.0
215 arvostelua
HintaHinnakasHalpaHinnakasHinnakasHinnakasHinnakasKallisHalpaHinnakasHinnakasHinnakas
Muotoilu80 / 10080 / 10080 / 10085 / 10087 / 10070 / 10060 / 10060 / 10080 / 10080 / 10090 / 100
Helppokäyttöisyys80 / 10060 / 10080 / 10080 / 10076 / 10090 / 10060 / 10040 / 10040 / 10040 / 10090 / 100
Laatu80 / 10080 / 10060 / 10090 / 10090 / 10080 / 10080 / 10040 / 10080 / 100100 / 100100 / 100
Ääni60 / 10040 / 10060 / 10080 / 100-20 / 10040 / 10060 / 10060 / 100-40 / 100
Teho60 / 10060 / 10060 / 10060 / 100-40 / 10060 / 10020 / 10020 / 100-80 / 100
Värinä/Jylinäei oikein surise eikä jyriseei oikein surise eikä jyriseei oikein surise eikä jyriseei oikein surise eikä jyrise-hieman suriseei oikein surise eikä jyriseErittäin jyriseväErittäin jyrisevä-Hhieman jyrisevä
MateriaalitSilikoniSilikoniSilikoniSilikoniSilikoniSilikoniSilikoniPehmeää muoviaPehmeää muoviaVariousSilikoni
Värähtelykuvioita6864-610-6--
Tärinä Nopeudet8333-6646--
KaukosäätimetKylläEiEiKyllä - sovellusohjattu-------
LadattavaKyllä: magneettinen USB-kaapeliKyllä: magneettinen USB-kaapeliKyllä: magneettinen USB-kaapeliKyllä: magneettinen USB-kaapeliKyllä: USB kaapeliKyllä: USB kaapeliKyllä: verkkovirta tai USB-kaapeliKyllä: 2x AAA paristotKyllä: USB kaapeliKyllä: USB kaapeliKyllä: USB kaapeli
Akun kesto40 minuttia-60 minuttia210 minuttia65 minuttia---60 minuttia--
VedenkestäväKylläKylläKylläKylläKylläKylläEiEiKyllä-Kyllä
Koko Pituus-15,24 cm-24,13 cm15,24 cm------
Syötettävä pituus-6,35 cm-15,24 cm8,89 cm-12,7 cm7,62 cm8,89 cm15,24 cm8,89 cm
Halkaisija------0,99 cm1,27 cm---

LISÄÄ SUIHINOTTOKONEITA

Kukapa ei rakasta hyvää suihinottoa!? NoH nykyään jos tälläinen mieliteko sattuu iskemään päälle, et edes tarvitse auttamaan sinua – on olemassa nimittäion suihinottokoneita, jotka voivat tehdä sen puolestasi!

Katsotaanpa siis vielä pari suihinottokonevaihtoehtoa…

Universal Launch Stamina Lady Pack

Huipputekninen ja laadukas lelu, Universal Launch Stamina Lady Pack on vaikuttava 40 cm korkea ja voi stimuloida sinua monin eri tavoin, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) puhalluksiin! Valitse haluamasi silikoniholkki, liu’uta sisään, aseta halutessasi lempi porno pyörimään puhelimellesi ja kiinnitä se seksilelun telineeseen ja NAUTI!