LOVENSE LUSH Arvostelu: Onko hintansa arvoinen?

kirjoittaja: kinkipinki
Etsitkö kuulavibraattori, joka tarjoaa monipuolisia leikkitapoja? Etsitkö tehokasta mutta huomaamatonta vibraattoria, jota etenkin pariskunnat (miksei myös muut 😉) voivat käyttää, vaikka eivät olisi fyysisesti yhdessä? Etsitkö puettavaa munavibraattoria, jota voi ohjata miltä etäisyydeltä tahansa? Silloin Lovense Lush on juuri sinulle tarkoitettu lelu! Useimmat ihmiset tietävät, että kaukosuhteita on uskomattoman vaikea ylläpitää. Ne vaativat kovaa työtä, ja joskus ne ottavat enemmän kuin antavat… Säännöllinen poissaolo kumppanistasi on emotionaalisesti rasittavaa, ja läheisyyden puute on enemmän kuin turhauttavaa. Olin kaukosuhteessa vuosia, ja näin löysin Lovense Lushin. Aluksi halusin vain tehdä noista pitkistä kuukausista, kun olimme erossa hieman hallittavampia. Enimmäkseen etsin jotain, joka tekee kommunikaatiosta helpompaa ja jotain mikä parantaisi pitkän matkan seksielämäämme. Lovense LUSH ylitti odotukseni ja siitä lähtien siitä on tullut yksi suosikkini ”pitkän matkan” leluistani. Mitä kivaa tässä lelussa on? Tässä on arvosteluni tästä kuumasta pinkistä vibrasta.
Tämä postaus sisältää Sinful.fi:n mainoslinkkejä
Tämä postaus sisältää Sinful.fi:n
mainoslinkkejä
Sinful.fi:n Ystävänpäivä Tarjous!
Säästä jopa 40%
Voimassa
23.01- 14.02
HUOMAA: Lovense-viralliset jälleenmyyjät tarjoaa joskus suuria tarjouksia (jopa 40 % alennusta). En ole varma, kuinka kauan tarjoukset kestävät, joten jos harkitset yhden tai kahden lelun ostamista, sinun kannattaa todella tutustua saatavilla oleviin tarjouksiin niiden sivuilta.

MITÄ LOVENSE LUSH ON?

Lovense Lush on hyvin tehokas ja tyydyttävä. Se on pilluun (puhun tekstissä pillusta koska olen sitä sinne kokeillut mutta en nää mitään ongelmaa etteikö Lushia voisi käyttää myös anaaliin… kukin tyylillään 😉) sisälle puettava kuulavibraattori, jota voidaan käyttää makuuhuoneessa tai julkisilla paikoilla. Lelu on valmistettu korkealaatuisesta silikonista – tämän himottavan pinkin lelun pinta on erittäin sileä ihoa vasten. Lushissa ei ole lainkaan epämukavia saumoja ja se on miellyttävän kevyt ja näppärän kokoinen Lush latautuu mielestäni nopeasti ja kestää yllättävän pitkään. Suurena plussanan on myös vibrauksen voimakkuus, joka tuottaa taatusti jokaiselle käyttäjälle nautintoa 😉 Onko Lovense Lush vedenpitävä? Kyllä, voit huoletta vaikka upottaa Lushin veden alle! Lisäksi se on luotivibraatori ja on ohjattavissa sovelluksella. Sovellus tarjoaa monipuolisia ohjaustapoja, kuten ääniohjausta, musiikin rytmin mukaisata vibrausta, kumppanin kosketusta jne. Tämän takia Lush lelu tarjoaa valtavasti tilaa luovalle seksille ja sitä on hauska käyttää soolona, yhdessä, privana tai julkisesti (käytöstavat huomioon ottaen 😉 )! Lush soveltuu erinomaisesti pitkän matkan leikkeihin mutta ei pois sulje itseään myöskään ihan face to face seksileikeistäkään.

LUSHIN KESKEISET OMINAISUUDET

1. Suunnittelu ja ulkoasu

Lush on söpö ja siro pinkki lelu, jossa toisessa päässä on sipulimainen osa ja toisessa “häntä”. Sipulimainen osa on suunniteltu sisäiseen käyttöön ja “häntä” (tai pikemminkni “antenni”) tulee istua pillun ulkopuolella, jotta saavutamme hyvän Bluetooth-yhteyden käytön aikana. Lelun pinta on valmistettu kokonaan mattapintaisesta silikonista ja pinnan alla on voimakas moottori. pillun sisään asennettava osa (sipulimainen osa) on noin 35,5mm (1,4 tuumaa) paksu ja 80mm (3,14 tuumaa) pitkä ja antenniosa noin 122mm (4,8 tuumaa) pitkä. Se on erittäin simppelin kokoinen ja antaa suurta nautintoa jokaiselle käyttäjälleen.

2. Melutaso

Lush vibraattorilla on alhainen melutaso käytön aikana. Se on melko hiljainen, vaikka pistät suurimman nopeuden, ja vielä hiljaisempi kun työnnät sen sisääsi. Äänenvoimakkuustesteillä Lushin melutaso ylsi max. 45.5 db, joka vastaa siis kirjaston melutasoa! Tämä ominaisuus varmistaa, että julkisesti käytettäessä Lush on hauskaa mutta lähes äänetön… riippuu siis täysin siitä uskallatko sinä käyttää Lushia julkisesti… Minä uskalsin enkä jäänyt kiinni😉

3. Tehokas tärinä

Pienenä ”rakkausmunana” Lovense Lush tarjoaa melko intensiivistä värähtelyä. Sen väitetään olevan 4 kertaa tehokkaampi kuin useimmat ”rakkausmunat”. Ja täytyy myöntää että se saa myös minut vibraamaan paremmin kuin muut!
Lushin käyttö on aivan uskomatonta. Esim. esileikin aikana voit kytkeä Lushin matalalle tärinälle ja se voi saada pillulihaksesi hyvin rentoutumaan. Kun alat kuulla huminaa, on aika lisätä intensiivisyyttä. Jos uskallat kokeilla laittaa ns nupit kaakkoon eli  voimakkuuden korkeimmalle tasolle niin se vibraus saa sinut todella voihkimaan! Toki myönnän, että se ei osu G-pisteeseen koko ajan, mutta sen värähtelytavat ovat kuin toisesta universumista ja saavat olosi tuntumaan niiiin hyvältä. Lushia voit käyttää makuulla sängyllä, istuessa tai vaikka kävellessä ja mikä parasta se tuntuu mukavalta kaikissa asennoissa. Vinkkinä voin antaa (vaikka tätä ei Lushin mainonnassa yleensä mainitakkaan) että Lush toimii myös erinomaisesti klitoriksen stimulointiin! Tärinä ei ole tarkkaa, mutta se on melko jykevää ja kulkee todella ihon alle. Lushin käytön jälkeen en tunne juurikaan arkuutta tai puutumista, mikä tarkoittaa, että voin helposti mennä toiselle kierrokselle tai enemmän😉 Lisäksi voit hallita värinän tasoa puhelimesi tai kumppanisi puhelimen kautta miltä tahansa etäisyydeltä Lovense-sovelluksen kautta Lushin Bluetooth-antennin ansiosta.

4. Langaton ja sovellusohjattu

Lushin houkuttelevin ominaisuus on sen sovellushallintatoiminto. Sen avulla kumppanisi voi hallita Lushia mistä tahansa, ja voit myös antaa Lushin vibrata minkä tahansa äänen tai musiikin tahdissa.

Yksinkertaisuudessaan yhdistät ensin Lushin puhelimeesi Bluetootin kautta ja pyydät kumppaniasi luomaan myös tilin Lovense-sovellukselle. Kun olette molemmat kirjautuneet Lovense-tilille, kumppanisi voi hallita vibraattoriasi täysin.

Tilin luominen App-käyttöä varten oli vaivatonta, ja vibraattorin yhdistäminen sovellukseen oli yhtä helppoa kuin itse laitteen käyttökin.

Minun suosikki ominaisuus Lush äpissä on, että voit myöntää käyttöoikeuden! Tarkoittaen, että kumppanisi ei tarvitse jatkuvasti pyytää lupaa hallita vibraasi. Voin antaa hänelle rajoittamattoman pääsyn, ja niin kauan kuin vibraattori on päällä ja yhdistetty Bluetoothiin, hän voi vapaasti “pistää minut päälle” milloin tahansa. En voi muuta kuin kiittää Lushia!

Tutustun myöhemmin tarkemmin sovelluksen yhdistämiseen.

5. Muut ominaisuudet

 • Täysin vedenpitävä
 • USB-ladattava

MITEN SOVELLUKSEN OHJAUSTA KÄYTETÄÄN?

Ensin sinun on ladattava sovellus nimeltä “Lovense remote”, joka tukee kaikkia yleisiä laitteita, mukaan lukien iPhone, iPad, Android-puhelin/pad, Mac ja Windows PC. Yhdistän yleensä LUSHin puhelimeeni, koska se on minulle kätevin laite käyttää, kun olo muuttuu tuhmaksi😉

Yhteensopiva seuraavien kanssa:

iPhone/iPad Air/iPod Touch iOS 9.0 ja uudemmat

Android 4.3 ja uudemmat (Bluetooth 4.0 käytössä)

Mac (jossa Bluetooth 4.0 käytössä)

Windows PC (vaatii Lovense USB Bluetooth -sovittimen yhdistämiseen)

Lyhyet vaiheet sovelluksen yhdistämiseksi LUSHiin:

 1. Puhdista LUSH-vibra hyvin ja laita se lataukseen.
 2. Lataa ja asenna sovellus nimeltä “Lovense remote”
 3. Seuraa vaiheittaisia ohjeita laitteiden yhdistämiseksi (varmista, että Bluetooth on aktiivinen laiteparin muodostamisen aikana)
 4. Ohjaa Lushia puhelimellasi/muilla laitteillasi
 5. Nauti!♥
Kun olet yhdistänyt LUSH-vibran laitteihisi, sinä ja kumppanisi voitte joko säätää värähtelyn voimakkuutta manuaalisesti tai ohjata sitä musiikin ja äänimerkkien avulla.

Uskokaa tai älkää mutta on yllättävän hauskaa leikkiä musiikin tahdissa! Niin ja puhumattakaan niistä helvetin iloisista yllätyksistä, kun vibra käynnistyy yhtäkkiä julkisella paikalla.

Lisäksi voit tallentaa äänikuvion myöhempää käyttöä varten tai jopa lähettää ne kumppanillesi käytettäväksi.

Kuusi sovelluksen kanssa käytettävää pääominaisuutta:

MITEN LUSH VIBRAA KÄYTETÄÄN?

Lushissa on vain yksi painike. Kytke se päälle painamalla painiketta ja pitämällä sitä painettuna 3-5 sekuntia. Punainen merkkivalo vilkkuu, kun se kytkeytyy päällä. Paina sitten painiketta uudelleen siirtyäksesi värinätilaan, joita löytyy yhteensä 7kpl. Jokainen painallus johtaa erilaiseen vibraustilaan. Alla painallukset ja niiden merkitykset:
 • 1. painallus: Matala tärinä (jatkuva tärinä)
 • 2. painallus: keskitaso Tärinä (jatkuva tärinä)
 • 3. painallus: Korkea tärinä (jatkuva tärinä)
 • 4. painallus: Pulssi (kuvio)
 • 5. painallus: aalto (kuvio)
 • 6. painallus: ilotulitus (kuvio)
 • 7. painallus: maanjäristys (kuvio)
Sammuta Lush painamalla painiketta uudelleen muutaman sekunnin ajan. Muista puhdistaa ja kuivata Lush aina käytön jälkeen. Näin pidät huolta hygieniasta ja että Lushisi on mahdollisimman pitkäikäinen.

MITEN LADATA LUSH?

Ennen käyttöä sinun on ladattava Lush. Voit tehdä tämän työntämällä latausjohdon tappipäätä lujasti ja hitaasti latausporttiin ja liittämällä sitten laturin USB-liitäntään tai seinäsovittimeen (ei sisälly Lush-pakettiin). Minun on myönnettävä, että kun pistin Lushin lataukseen, minusta tuntui, että lävisin sen. Vaatii vähän voimaa saada johto paikoilleen. Voit lopettaa tapipään painamisen, kun punainen merkkivalo palaa.

Punainen merkkivalo palaa yksikön latautuessa ja valo sammuu, kun se on latautunut täyteen. Lushin lataaminen täyteen kestää noin 1,5 tuntia ja täydellä latauksella saat noin 1,5-2 tuntia vibra-aikaa.

PAKKAUS JA MITÄ LAATIKKOSTA LÖYTYY?

Niille, jotka ovat huolissaan siitä mitä postissa mahdetaan paketista miettiä…: Jos lelut tilataan suoraan virallisen toimittajan sivustolta, kaikki lelut toimitetaan tavallisessa ruskeassa laatikossa, Lähettäjän nimi on jotain muuta kun virallisen toimittajan verkkosivu. 😋

Lovense Lush toimitetaan turvallisesti ja huomaamattomasti pakattuna pahvilaatikkoon. Laatikoita on kaksi ennen kuin LUSH-laatikko paljastuu. Kauniissa laatikossa on kolme asiaa:
 • Tehokas kauko-ohjattava love egg, eli Lush vibraattori, 1 vuoden takuulla
 • USB-latauskaapeli
 • Käyttöopas 4 kielellä
Valitettavasti paketin mukana ei tule säilytyspussia. Mielestäni säilytyspussin pitäisi kuulua jokaseen seksilelupakettiin!
Pidän todella paljon laatikon suunnittelusta! Siinä Lush on esitetty yksinkertaisella ja helposti luettavalla tavalla ja sitä hyödynnetään esittämään lähes kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää tästä lelusta (esim. musiikin ja äänen hallinta, soolo- ja paripeli, sovellusyhteys, äänetön värinä, jne). HOXHOX! Kun avaat laatikon, kosketa Lushia ja tunnet sen silkkisen ja pehmeän pinnan. MMM… kaikki tässä pienessä pinkissä lelussa huutaa seksiä ja hauskanpitoa!

PUHDISTUS JA HUOLTO

Lush vibran puhdistaminen on todella helppoa, koska se on täysin vedenpitävä. Puhdistat sen lämpimällä saippuavedellä tai millä tahansa seksilelujen puhdistusaineella. Kuivaa se sitten huolellisesti ennen kuin pistät sen säilöön puhtaaseen paikkaa. Pidä huolta, että teet perusteellisen puhdistuksen ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen.

Lushin kaverina on suositeltavaa käyttää vain vesipohjaisia liukkareita. Silikoni- tai öljypohjaisista liukkareista voi tulla peruuttamattomia vahinkoja. Älä käytä Lushia sen ollessa latautuessa. Ja jos et käytä Lushiasi usein, varmista, että se ladataan kuuden kuukauden välein. Tämä voi auttaa pidentämään käyttöikää.

MINUN KOKEMUKSENI LOVENSE LUSHISTA

Lushin rakenne on todella sileä ja se on niin mukava, että voisin pitää sitä sisälläni, vaikka koko päivän. Lovense Lush antaa uskomattoman ja koukuttavan tunteen! Käytän sitä paljon esileikkeihin, koska se voi pitää minut jatkuvasti märkänä. Kun kumppanini hallitsee Lushia, tämä pieni maaginen kapistus voi saada minut ihan hulluuden partaalle (hyvässä mielessä!), koska luonnollisesti kaipaan innostuttuani enemmän intensiivisempää vuorovaikutusta ja panemista! Näin ollen välillä oli vaikeaa saavuttaa G-pisteen orgasmia yksin Lushista. Huomasin myös, että on todella kiihottavaa leikkiä julkisesti ja antaa kaikki hallinta kumppanilleni. Kuvittele, että kun tilaat kahvia, kumppanisi muuttaa yhtäkkiä rakkausmunan korkealle tärinälle. Pitää todellakin osata hillitä itsensä hyvin, ettei yhtäkkiä voihkaise kassan edessä 😉. Tämän lseksilelun kanssa on vain niin paljon kiihottavia ja märkiä hetkiä koettavana! Ollakseni rehellinen, kohtasin joitain ongelmia leikkiessäni Lushilla pitkän matkan leikkejä. Kuten monet muutkin, myös minä ja kumppanini yhteys laitteeseen katkesi muutamia kertoja. Lähetin sähköpostia aaspaan tästä ongelmasta ja he pyysivät meitä asentamaan uuden päivityksen. Siitä lähtien yhteys on ollut huomattavasti sujuvampaa. Toinen ongelma minulla oli, että lelu voi ylikuumentua pitkän käytön jälkeen (pitkällä käytöllä tarkoitan enemmän kuin noin 20 minuuttia). Asiakastuki oli todella avulias ja he myönsivät, että ensimmäisellä leluerällä on taipumus ylikuumentua (sain lelun vuonna 2016). He ovat korjanneet ylikuumenemisongelman ja tarjosivat että lähettäisivät minulle uudemman mallin ilmaiseksi. Siitä lähtien, kun sain uudemman mallin, kaikki toimi hienosti! Ei ollut ylikuumenemisongelmia, eikä yhteys katkennut kertaakaan 40 minuutin aikana, kun testasimme Lushin ominaisuuksia.
Kokemuksestani huomasin myös, että yhteyden katkeaminen on vähäisempää, jos pidän Lushin ”häntää” eli antenni osaa alusvaateitteni ulkopuolella. Antenni osa on hyvin joustava, joten se on helppo toteuttaa. Toinen asia, jonka haluan korostaa, liittyy Lushin tarjoamaan sisäiseen stimulaatioon. Kuten mainittiin, tuntuu todella hyvältä, kun Lush värisee sisäisesti; Mutta en suinkaan väitä, että se osuisi G-pisteeseen intensiivisesti koko ajan. Sitä paitsi en voinut vaihtaa Lushin sen ollessa sisälläni, koska ”hännän” osa on liian joustava. Jotta voit nauttia Lushista, sinun täytyy todella päästää irti kontrollista ja saada kehosi aistimaan tunne itsestään.  Vahvimman orgasmin sain, kun Lush oli suurimmalla värähtely nopeudella ja mieheni nuoli minua samalla. Siis aivan taivallista! Kaiken kaikkiaan Lush on hyvin tehty vibraattori. Värähtelyt ovat aivan helvetin mahtavia (tosin “hännän” vibraus olisi todella kiva plussa!), ja pitkän matkan leikkeihin se on melko hyvä – ainakin minä nautin siitä!

MINUN KOKEMUKSENI LOVENSE LUSHISTA

Rakastan ehdottomasti LOVENSE LUSHia! Jos etsit leikkisyyttä ja interaktiivisuutta, tämä on ehdottomasti lelu sinulle. Se on vahva ja tehokas, erityisesti klitorisstimulaatioon. Lush on myös tarpeeksi hiljainen tuhmien leikkimiseen julkisilla paikoilla. Kuvittele rakkausmunasi käyttämistä ruokaostoksia tehdessäsi, ja kumppanisi hallitsee tärinätasoa! Voi olla, että tulee mielenkiintoisia ostoksia tehtyä…😉 Sitä paitsi on erittäin hauskaa pelata sitä sovelluksella. Rakastan musiikkia ja lauluäänitoimintoja, se yllättää minut aina ja on todella vaikea pidätellä voihkintaa, kun yllättyy! Huolimatta siitä, että joillakin ihmisillä on Bluetooth-yhteysongelmia ja kaikkien toimintojen hallitseminen saattaa viedä hieman aikaa, mielestäni Lush on erittäin kelvollinen lelu piristämään seksielämää niin makkarissa kuin sen ulkopuolellakin 😉. Tässä lelussa on varmasti enemmän positiivisia kuin negatiivisia puolia. Se on vähän kallis rakkausmunaksi, mutta kaikilla sen tarjoamilla toiminnoilla se on loppuenlopuksi mielestäni hintansa väärtti! Ei ole toista yhtä hauskaa tuotetta kuin tämä! Toivottavasti nautit Lush-tunnelmasta yhtä paljon kuin minä 😉! Voit lukea lisää arvosteluja ja löytää lisätietoja Lovense Lushista heidän virallisella verkkosivustollaan.

LUE NÄMÄKIN POSTAUKSET

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia. Pysyy ajan tasalla!

@2023 – Kaikki oikeudet pidätetään. Suunnitellut ja kehittänyt KinkiPinki

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia.
Pysyy ajan tasalla!