Miehille Valmistetun Masturbaattori ArcWave Ion ★ Arvostelu: Huti vai Osuma?

kirjoittaja: kinkipinki

Mikä on ArcWave Ion?

Naisten seksilelukehittäjät ovat viime vuosina keskittäneet huomionsa tärisevistä leluista imu- ja sykkiviin leluihin, jotka antavat lisästimulaatiota kaikissa oikeissa paikoissa.

ArcWave Ion on ensimmäinen peniksen masturbaatiolelu, joka tekee saman miehille.

Toisin kuin muut miesten masturbaattorilaitteet, ArcWave Ion kohdistaa sykkeensä peniksen ympärillä ja kärjessä oleviin nautintoreseptoreihin ja tehostaa miehen orgasmia.

Samalla tavalla kuin naisten lelut on suunniteltu keskittymään klitorikseen, ArcWave Ion on suunniteltu keskittymään peniksesi herkimpään kohtaan ja tarjoamaan maksimaalista nautintoa, jota et ole koskaan ennen kokenut.

Ainutlaatuisin orgasmi

Kuvittele, että kontaktiton ilmanimu stimuloi kullisi.

Tunne on hämmästyttävä, eikä mikään muu peniksen imijä voi tehdä samaa työtä!

ArcWave Ionin tärkeimmät ominaisuudet

Tämän kaltainen huipputeknologia ei vain muuta sitä miten miehet saavat mielihyvää, vaan siinä on myös paljon innovatiivisia ominaisuuksia, jotka varmistavat, että et ole huolissasi mistään muusta kuin orgasmin saavuttamisesta. 

 1. Tyylikäs ja huomaamaton muotoilu

ArcWave Ion on uskomattoman huomaamaton, että kun se on näkyvillä niin sitä voisi ihan hyvin luulla vaikka akkupankiksi.

Tässä miesten masturbaattorissa on latausalusta, kansi, ja osat voidaan helposti koota tai purkaa leikkituokiota varten.

 1. Voimakas sykkivä ilma-alto

ArcWave Ion ei ime peniksesi ympäriltä. Sen sijaan se voi kohdistaa herkimpiin alueisiin ja lähettää sykkiviä aaltoja sinne.

Voit asettaa sen joko kaulalle tai peniksesi kärjen ympärille. Joka tapauksessa sykkiminen on riittävän voimakas hieroakseen koko penistäsi.

Tuloksena on voimakas imutuntuma joka luo tunteen mitä et ole koskaan tuntenut.

 1. Pysähtyy/käynnistyy automaattisesti

ArcWave Ion on automaattinen miesten masturbaattori, jossa on Smart Silence ja joka aistii ihosi.

Tämä tarkoittaa, että se ei käynnisty, ennen kuin olet työntänyt peniksesi sisään, ja jos vedät sen ulos, laite pysähtyy.

Tämän ominaisuuden ansiosta ArcWave Ion on helppo ja kätevä seksilelu niin soololuun kuin petikaverinkin kanssa touhuiluun.

 1. Erittäin venyvä silikoni

ArcWave Ion on valmistettu 100% keholle turvallisesta silikonista, joka venyy mukanasi mukautuen ympärysmittaasi. Siinä on myös uurteita sisällä maksimoidakseen sinun nautintosi.

Tarvitset vain runsaan määrän vesipohjaista liukkaria aloittaaksesi.

 1. Helppo puhdistaa

ArcWave Ion on helppo puhdistaa. Tämän miesten masturbaattorin silikoniosan voi upottaa kokonaan veden alle, ja siinä on myös tyhjennysaukko, joka tekee puhdistamisesta vaivatonta.

Miten ArcWave Ion eroaa muista miesten masturbaatoreista?

ArcWave Ion on ensimmäinen Pleasure Air – ”imiä”. Toisin kuin muut värisevät lelut, ArcWave Ion lähettää ilmaa-altoja peniksesi pään ympärille ja stimuloi herkimpiäkin hermopäätteitä. 

ArcWave Ion on myös riittävän tehokas lähettämään aaltoimpulsseja koko varrelle luoden ainutlaatuisen ja voimakkaan orgasmin.

Toisin kuin muut seksilelut, jotka keskittyvät käyttämään ulkoista tärinää orgasmin saavuttamiseksi, tämä miesten masturbaattori parantaa kokemustasi… kirjaimellisesti… kaikkialla 😉

 1. ArcWave Ion verrattuna Lovense Max 2:een

Lovense Max 2 on suunniteltu samalla tavalla kuin Fleshlight. Se supistuu ja tärisee peniksesi ympärillä ja on helppo hallita. 

Suurimpana erona on että tämän tyyppinen miesten tyydytyslelu ei kohdista nautintoa peniksen pään herkkiin osiin yhtä hyvin kuin ArcWave Ion.

Lovense Max 2 luo enemmän puristavan kuin sykkivän tunteen, mikä saattaa kiihottaa toisia mutta kumppanini pitää enemmän luonnollisemmasta ArcWave-liikkeestä.

 1. ArcWave Ion verrattuna Kiiroo Keoniin

Keonin KIIROO luo nautintoa hierovan tunteen kautta, ja se voidaan yhdistää VR:ään kiihottavamman visuaalisen kokemuksen saamiseksi.

Se on myös suunniteltu samalla tavalla kuin Fleshlight, ja sen sisäosa on teksturoitu.

Keon on automaattinen miesten masturbaattori, joka tuottaa täysin erilaista imustimulaatiota.

Se ympäröi koko peniksen keskittyen 360 asteen ulkoiseen supistukseen. Mitä tulee ArcWaveen, se on enemmän syväkudosstimulaatiota, joka kulkee yhdestä pisteestä koko peniksen ympäri.

Joten ArcWave on hienovaraisempi, joskin ei todellakaan mikään höyhenen kosketus.

Lisäksi Arcwave on huomattavasti kevyempi, mikä tekee siitä mukavampaa pitää kädessä käytön aikana.

 1. ArcWave Ion verrattuna Fleshlightiin

Fleshlight on yksi alkuperäisistä miesten itsetyydytyslaitteista ja ehkä eniten old-school disainia.

Fleshlight on manuaalinen masturbaattori. Se keskittyy pillun kaltaisen kupin luomiseen. Se kiertyy peniksesi ympärille ja sitä voidaan ”panna”, mutta se on loppuenlopuksi hyvin yksipuolinen elämyksellisen seksikokemuksen kannalta.

Joo toki se saa homman hodettua mutta eikö sinua kiinnosta saada enemmän kuin vaan homman hoidettua? ArcWave Ion antaa hienostuneemman, kokonaisvaltaisen elämyksen!

Fleshlight tarjoaa vaihdettavan holkin, jolla voi luoda erilaisia tuntemuksia, kun taas Arcwave Ion on automatisoitu joka on monesti kätevämpi käyttää.

Kuinka käyttää ArcWave Ionia?

ArcWave Ionin käytön aloittaminen on helppoa. Voitele peniksesi ArcWave Ion mukana toimitetulla vesipohjaisella liukkarilla ennen asettamista.

Sisäänkäynti saattaa tuntua harhaanjohtavalta, mutta silikoni on joustava, joskin silti riittävän tiukka kietoutuakseen peniksesi ympärille.

Alla oleviin painikkeisiin on helppo päästä käsiksi, ja ne säätelevät sykkimistä omien mielitekojen mukaan.

Voit vaihdella tehoja tai jopa valita suosikkisi ja käyttää handsfree-toimintoa. ArcWave Ion eroaa muista miesten masturbaattorilaitteista, koska et ”pane” sitä.

Voit toki yrittää, mutta se on tehty kietoutumaan ja stimuloimaan penistäsi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. 

Toinen suuri ero muiden peniksen masturbaatioon käytettyjen lelujen ja ArcWave Ionin välillä on avoin molemmista päistä. Pystyt siis vaikka katsomaan peniksen päätä, kun masturboit ja orgasmin jälkeen siivouskin on helppoa!

ArcWave Ion on USB-ladattava ja seisoo jalustalla, kun sitä ei käytetä.

Mukana on myös kuivaustikku, joka auttaa kuivaamaan ArcWave Ionin käyttöjen välillä.

Pakkaus ja mitä laatikossa on?

Sain valtavan laatikon. Paketti on erittäin siisti ja hyvin valmistettu. Laatikosta löytyi seuraavat asiat:
 • ArcWave Ion-laite (2 vuoden takuulla)
 • Säilytysalusta latausta ja kuivausta varten (sis. kuivaustikun)
 • 10 ml Arcwave™ liukastetta (pjur)
 • Mini-USB-latauskaapeli
 • Käyttöopas
 • Turvallisuusohjeet

Kokemukseni ArcWave Ionista

Kuvaus kuulostaa ehkä aluksi oudolta. Luultavasti luulet, että keskittyminen on vain peniksen kärjessä ja että suurin osa peniksestäsi jää huomiotta. 

Vaikka tämä automaattinen miesten masturbaattori on suunniteltu luomaan uusi tuntemuksia peniksen pään/kaulan ympärille, ArcWave Ionin luomat impulssit ulottuvat ylös, alas ja kaikkialle varren ympärille.

Lisäksi Smart Sensin avulla on helppo vetää ulos, kun olet valmis, ja välttää ylistimulaatiolta, mistä me pidän, koska käytämme yleensä ArcWave Ionia esileikkeihin ennen kunnon panohommia.

ArcWave Ionia ei välttämättä ole suunniteltu pantavaksii, mikä on varmasti outo kokemus miesten masturbaattoria käytettäessä. Silti imemistuntuma on melko voimakas, eikä se ole mitään sellaista, mitä olet kokenut muiden seksilelujen kanssa.

Vaatii varmasti muutaman harjoituskerran, että totut tunteeseen mutta kun homma alkaa luonnistua voivat toiset seksilelut jäädä tämän elämyksen varjoon.

Lisäksi sillä on helppo hillitä itseään, mikä luo vahvemman ja pidempään kestävän orgasmin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että muissa seksileluissa on supistuksia tai väriseviä ominaisuuksia, mutta ArcWave Ionissa on impulseja, jotka antavat aivan erilaisen elämyksen. 

Muut lelut ovat myös suljettuja, joten kun tulet, et nää sitä ja sinun on käännettävä holkki lähestulkoon nurinpäin puhdistaaksesi sen.

ArcWave Ionin avoimen kannen avulla voimme vaikka kumppanin kanssa yhdessä katsoa kuinka hän laukeaa tai hän voi vaikka laueta päälleni 😉

Lopuksi ei tarvitse muuta kuin huuhdella silikoonipala juoksenva veden alla ja antaa sen kuivua.

Jos peniksen pääsi on erittäin herkkä tai etsit uutta, intensiivisempää orgasmikokemusta, ArcWave Ion on sinua varten.

Jos yleinen supistuminen kiinnostaa sinua enemmän, tämä automaattinen miesten masturbaattori ei ehkä ole paras valinta.

On vielä muutamia asioita, jotka ovat mielestäni jakamisen arvoisia.

Kumppanin kanssa pidämme ArcWave Ionin käynnistämisestä ns. niskasta ja annamme sen sitten stimuloida hetken ja vaihdamme asentoa sen jälkeen aivan pään alle.

Sitä EI ole helppo siirtää, kun se on asetettu paikalleen, koska silikonikuppi on erittäin tiukka. Joten on parempi testata muutaman kerran ja tietää, missä haluat stimulaatiota eniten.

Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse huolehtia liikaa, kun tiedät, mistä stimuloida.

Lisäksi tämä seksilelu on melko äänekäs käytettäessä, varsinkin kun sitä käyttää liukkarin kanssa. Liukkarin ansiosta ArcWave Ion tuottaa ns. märkää meluisaa ääntä.

Kuten mainittiin, silikoniosa on melko venyvä, minkä pitäisi olla sopiva koon suhteen suurimmalleosalle miehistä, mutta saattaa tehdä kyllä liian tiukkaa isommille peniksille…

Jälleen painotan sitä, että Ion antaa mukavan tunteen, mutta se voi olla hieman tiukka. Eli tottuminen vie aikaa. Ionia on kuitenkin mukavampi pitää kädessä verrattuna muihin masturbaattoreihin, koska se on kevyempi. Lisäksi, koska se ei tärise, se ei puuduta käsiä. Lisäksi hihapohjaisiin leluihin (esim. Lovense max 2) verrattuna sisään pistäminen on helpompaa (voiteluainetta on tietysti levitettävä!).

Mitä muuta? Hmm… silikoni imee hajun. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen siinä on vielä hieman sperman hajua (Tällaista tapahtuu kaikissa muissakin miesten silikonileluissa, mutta mielestäni se on silti mainitsemisen arvoinen!). Muutaman päivän kuluttua haju häviää.

Kaiken kaikkiaan sanon, että tämä peniksen masturbaatiolelu sopii erinomaisesti esileikkeihin kumppanisi kanssa.

Se on paljon mielenkiintoisempi kuin mikään muu perinteinen miesten masturbaattori ja hieman voimakkaampi kuin useimmat vibraattorit.

Mutta sinun kannattaa testata muutaman kerran että saat oikean kulman, koska sillä on todella merkitystä 😉

Johtopäätös

Jos etsit uudenlaista orgasmia tai haluat huolehtia peniksesi varren herkkyydestä, tämä on paras miesten tyydyttäjä. Sitä on helppo käyttää yksin tai kumppanin kanssa, ja se on helppo pitää puhtaana. Se myös varmasti lisää peliin uuden tunteen. Joten jos etsit kaikenkattavaa lelua, joka tarjoaa monipuolisen tunteen hyvin pienellä vaivalla, etsit ArcWave Ionia.

LUE NÄMÄKIN POSTAUKSET

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia. Pysyy ajan tasalla!

@2023 – Kaikki oikeudet pidätetään. Suunnitellut ja kehittänyt KinkiPinki

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEESEEN

Tilaa uutiskirjeeni saadaksesi uusia blogiviestejä, vinkkejä ja uusia kuvia.
Pysyy ajan tasalla!