Minusta ja Blogistani

KinkiPinki ★ Arvostelut Parhaista Seksileluista Naisille

Tervetuloa KINKIPINKI:in!


Kiitos paljon, kun vierailet blogissani! Jos olet uusi “KINKIPINKIläinen”, tärkein asia, mikä sinun pitäisi tietää, on, että tämä sivusto on sitoutunut testaamaan ja arvioimaan VAIN laadukkaita seksileluja, jotka on valmistettu 100% keholle turvallisista, myrkyttömistä materiaaleista. Testaukseen tulee niin naisille kuin miehillekin tarkoitettuja laadukkaita seksileluja.


MIKSI loin tämän blogin?

Hankin ensimmäisen seksileluni lukiossa ja se oli huonolaatuinen munavibraattori. Vibrassa oli jalostamaton pinta (en ole edes varma, oliko materiaali ns. vartaloturvallinen). Se oli kovaääninen ja vibrasi jotenkin epämiellyttävän epätasaisesti, mutta ainakin vibrasi… En ollut tyytyväinen tuotteeseen, mutta se toi minulle uuden tunteen, orgasmin, joka on erilainen kuin sormittamalla saatu.

Tämän mielenkiintoisen kokemuksen ansiosta aloitin matkan seksilelujen maailmaan löytääkseni nautinnollisimmat lelut. Monet lelut tuottivat pettymyksiä, ja joidenkin suoritustaso oli niin surkea, että se sai minut raivonpartaalle. Näiden moninaisten kokemusteni innoittamana mieleen juolahti, että miksi en alkaisi bloggaamaan kokemuksistani ja mielipiteistäni? Voisin ehdottaa muille (niin naisille, miehille, pariskunnille tai kenelle vaan kuka haluaa nautintoa) hyväksi kokemiani seksileluja, ja muut voivat säästyä huonoilta kokemuksilta! Sitä paitsi oikeasti hyvät seksilelut ansaitsevat tulla esille, kun markkinoilla liikkuu nykyään vaikka ja mitä paskaa!

Tämä oli yksinkertainen ja mahdollisesti vähän naiivikin ajatus, mutta en saanut ajatuksiani käytäntöön…

No, en tietenkään lopettanut seksilelujen käyttöä, varsinkaan silloin kun olin kaukosuhteessa. Tarkennuksena en siis puhu nyt yksistään masturboinnista. Käytimme seksileluja kumppanini kanssa livenä mutta myös etänä! 😉 Seksilelut lisäsivät meille niin paljon ekstra nautintoa, hauskuutta ja läheisyyttä etenkin etäseksi hetkissämme.

Seksilelut olivat suuri osa seksielämäämme, etenkin kun emme olleet fyysisesti yhdessä. Ne autoivat meitä säilyttämään seksuaalisen läheisyyden, vaikka olimme tuhansien kilometrien päässä toisistamme…

Kaukosuhteemme päätyttyä keskustelin eräänä iltana rennosti kumppanini kanssa ja sanoin, että “Olen nyt niin kokenut seksilelujen kanssa, että voisin periaatteessa olla seksilelukonsultti, jos sellainen työ olisi olemassa.” Se oli puoliläpänheittoa, mutta se palautti mieleen blogiajatukseni vuosien takaa, jossa voin auttaa ihmisiä valitsemaan laadukkaan lelun ja välttämään huonolaatuista roskaa…

Siksi olen täällä! Siksi käytän aikaa seksilelujen testaamiseen ja arvosteluiden kirjoittamiseen SINULLE. Jotta SINÄ voit saada parhaimman, kiihottavimman ja nautinnollisimman kokemuksen seksileluista.

Mielestäni blogini voi todella tuoda ihmisille hyviä referenssejä lelujen valinnassa, olit sitten aloittelija tai vähän kokeneempi konkari. 😉

Haluan auttaa SINUA saamaan parempaa informaatiota seksileluista, koska huono seksilelu voi todella pilata seksikokemuksesi jopa terveytesi. Sitä paitsi parisuhteissa, erityisesti kaukosuhteissa, seksilelut voivat olla olennainen osa saavuttaa jotain enemmän ja säilyttää läheisyys.

Uskon, että jokaisen tulee kohdella itseään hyvin ja hankkia vain laadukkaita seksileluja. Se ei ole vain orgasmia varten. Se on myös paremman terveyden ja paremman seksielämän vuoksi!

Haluan myös painottaa, että me kaikki olemme erilaisia ja se mikä antaa toiselle upean orgasmien hyökyaallon voi toiselle olla pliisumpi elämys. Jos jokin seksilelu ei toiminut sinulle se ei tarkoita, että sinussa olisi jokin vikana. Niin kauan kuin on hyvät tiedot ja viittaukset hyvän lelun valitsemiseen, löydät varmasti jotain, joka sopii täydellisesti sinulle ja antaa ultimaattisen seksielämyksen!

Joten tässä se nyt sitten on, KINKIPINKI. Minun seksileluarvostelublogini. Testaan vain turvallisia ja laadukkaita seksileluja ja testaan leluja ammattimaisesti mutta leikkisästi. Haluan antaa hyviä referenssejäsi, mutta täytyyhän minun pitää myös hauskaa 😉.

Ajattelen neljää asiaa, kun päätän, onko lelu tarpeeksi hyvä tälle sivustolle.

Näyttääkö muotoilu houkuttelevalta?
Onko se jännittävää käyttää?
Jos lelu on hyvä sekä muotoilultaan että toiminnaltaan, onko se hintansa arvoinen?
Haluanko/haluammeko käyttää sitä uudestaan (ja uudestaan ja uudestaan)?

Tiedän, että markkinoilla on monia samanlaisia tuotteita, eikä sinulla ole aikaa ja kärsivällisyyttä kokeilla niitä kaikkia. Joten testaan niitä puolestasi! Ja valitsen sinulle parhaat tuotteet! (ja nautin prosessista 😉)

Voit käyttää leluja petikaverisi kanssa tai ilman kunhan muistat että kyse on nautinnon saamisesta, kiihottumisesta, orgasmista ja upeasta elämyksestä!

Etkö malta odottaa, että pääset kokeilemaan uutta lelua?
Tässä on joitain arvostetuimmista leluistani, joihin voit tutustua:

…..